fbpx
Dare 2 Sport2022-11-29T22:56:33+00:00

“Het vinden van klanten is nog nooit zo makkelijk geweest!”

Heb je moeite met het vinden van terugkerende klanten? Spendeer je veel van je budget aan het promoten van je sportonderneming maar komt er nooit wat uit? Zijn je sportlessen vaak te leeg om er de gemaakte kosten uit te kunnen halen? Is het lastig om naast het organiseren van sportlessen ook nog je administratie op één plaats bij te houden? Heb je gebrek aan geld, tijd of kennis om de sportonderneming naar de juiste markt toe te brengen? Lees dan hier verder, want wij hebben de oplossing!

Houd mij op de hoogte

Wij introduceren je Dare 2 Sport! Dit is het platform waar klanten jouw sportonderneming vinden! Dare 2 Sport zorgt namelijk voor online zichtbaarheid van jouw locatie, brengt je in contact met nieuwe klanten en helpt je met het opbouwen van een stabiele klantenbasis. Het platform zorgt ervoor dat de boekingen en betalingen van sportactiviteiten al geregeld zijn, zodat jij je kan focussen op het sporten!

Ik wil het product gebruiken!

Dare 2 Sport biedt:

  • Het platform dat ervoor zorgt dat klanten jou vinden
  • Online zichtbaarheid voor jouw sportonderneming
  • Mogelijkheid voor jouw sportonderneming om sportactiviteiten op te vullen
  • Promotie voor jouw sportonderneming op het platform
  • Mogelijkheid om alle administratie over boekingen op één plaats te hebben

Dare 2 Sport zal binnenkort lanceren en het kan zo zijn dat jouw sportonderneming er als eerste op kan staan. Wij willen een juiste balans garanderen tussen vraag en aanbod en zullen daarom met een gelimiteerd aantal sportlocaties gaan starten. Wil jij deze kans niet missen en jouw sportonderneming aanbieden aan een nieuwe groep potentiële klanten? Schrijf jezelf dan in op de wachtlijst voor [datum]! Alleen de inschrijvingen voor deze 1 april 2022 kunnen wij garanderen.

Klanten zoeken steeds meer naar afwisseling en willen de mogelijkheid tot flexibiliteit krijgen terwijl zij zoeken naar de sport die bij hen past. Jouw sportonderneming kan hiervan profiteren door sportactiviteiten via Dare 2 Sport aan te bieden. Creëer een online zichtbaarheid bij nieuwe doelgroepen zonder dat je hier zelf de moeite voor doet. Het enige dat wij van je vragen is om al je gegevens over de sportonderneming aan te vullen en de klanten zullen naar jou toekomen!

Door Dare 2 Sport zit je niet langer met:

  • Avonden aan boekingsadministratie invullen in verschillende programma’s.
  • Lege sportlessen die meer kosten dan deze opleveren
  • Marketingkosten die je niet eens brengen naar de juiste doelgroep
  • Pay-as-you-go, je kunt ons platform dus gebruiken zonder maandelijkse kosten af te dragen. Wij houden een percentage in als er een boeking wordt gemaakt via het platform.

This website uses cookies and third party services. Settings Ok