fbpx
Concept2020-07-07T16:14:15+00:00

Onisper?

Voor sommigen is sporten een vanzelfsprekendheid, maar voor een groot deel van ons niet.

 • Is het voor jou ook een uitdaging om elke keer weer tijd vrij te maken om te bewegen en actief bezig te zijn?
 • Vind je het vervelend om de deur uit te moeten om naar de sportschool of tennisclub te gaan?
 • Wonen je vrienden te ver weg of hebben ze geen tijd om samen met jou te gaan hardlopen?
 • Vind je het lastig om jouw doelen na te streven en saai om alleen te sporten?
 • Kost je lidmaatschap van een sportschool je veel en levert het weinig voor je op?

Dan begrijpen wij jou! Wij weten waar je mee zit en waarom je met het doen van sportieve activiteiten. Maar wij weten zeker dat het ook anders kan. Wij bieden je een manier aan om te sporten op een veilige, leuke en gemakkelijke manier!

Waarom dan online?

Dit unieke sportconcept is begonnen vanuit een passie voor technologie en sport. Sportactiviteiten op een dagelijkse basis als naar de fitness gaan of tennissen zijn nu eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Vooral omdat het vaak lastig is om het juiste moment te vinden waarop je samen met je vrienden, familie of kennissen kan gaan. Iedereen heeft het vaak te druk om met je mee te gaan sporten en alleen naar de sportschool gaan is ook maar zo saai. Daarom biedt Onisper een Online Sportplatform, zodat jij kan sporten wanneer jij en je vrienden hier tijd voor hebben!

Maar zoiets bestaat toch al?

Onisper onderscheidt zich door net dat ene extra aan te bieden, namelijk je kunt samen met je vrienden sporten, zonder dat je je huis hoeft te verlaten. Je kunt het ook alleen doen. Onisper is meer dan een platform dat sportinstructievideo’s biedt! Er wordt samengewerkt met sporters, personal trainers en experts om sportprogramma’s in elkaar te zetten die daadwerkelijk resultaat zullen leveren. Ook sturen wij jouw als member geregeld tips, guides en suggesties om jouw motivatie interactief te houden!

Het elimineren van smoesjes?

Bij het Onisper Sportplatform draait het allemaal om jou. Wij weten dat sporten soms nogal een obstakel kan zijn. Om deze reden helpen wij jou met het bepalen van doelen en het vinden van motivatie om te gaan sporten. Het enige dat jij moet doen is ervoor openstaan! Ook hoef je niet alles alleen te doen, want je kan de steun inschakelen van jouw netwerk door samen te sporten.

Sporten met mijn vrienden?

Het is bewezen dat sporten fijner is als sociale bezigheid. Om deze reden is Onisper opgericht om ervoor te zorgen dat je kan sporten op gewenste locatie en tijd met vrienden, kennissen, familie en anderen uit jouw netwerk. Er wordt via het gebruik van video uitgebreide voorlichtingen gegeven door ervaren coaches en therapeuten. Op deze manier wordt sporten veilig, leuk en gemakkelijk gemaakt voor een gunstige prijs.

Ik weet niet zeker of dit iets voor mij is..

Waarom zou je het dan niet proberen? Nooit geschoten is altijd mis! Probeer Onisper nu 21 dagen vrijblijvend uit. Ontvang de Beginners Guide en start vandaag nog met het opzetten van je positieve Mindset! Op deze manier ga jij jouw doelen bereiken!

Het is dus echt gratis?

Ja, voor jou en jouw hele netwerk! Wij geloven er heilig in dat iets zich pas kan bewijzen als je het uitprobeert en bieden het Online Sportplatform daarom de eerste drie weken gratis aan. Op deze manier hoeven wij jou niet wijs te maken hoe goed het platform is, maar kom je er zelf achter!

Wat houdt het platform in?

Onisper biedt: online sporten vanuit huis (of waar je maar wil), maar toch samen met je vrienden. Je kunt elkaar echt zien en horen tijdens het uitvoeren van de activiteiten op het Online Sportplatform. Kies samen een sportonderdeel uit wat je leuk lijkt om te volgen voer deze gezamenlijk met je netwerk uit. Op deze manier voel je zowel de fysieke als mentale ondersteuning en motiveer je elkaar zonder dat je je huis verlaat!

Ons aanbod

We geven je de keuze om met verschillende sporten aan de slag te kunnen gaan. Het aanbod bestaat uit verschillende Fitness work-outs en wij streven ernaar om de content vernieuwend te houden door deze periodiek te updaten met nieuwe sporten zoals Pilates & Yoga!

Meld je nu aan!

Hoe werkt het?

Maak een account aan en je kunt direct van start! Uiteraard kun je in je eentje starten, maar wij denken dat het juist leuker is om samen met je vrienden te gaan sporten. Dus nodig je vrienden uit via Social Media of via mail om ook lid te worden en samen met jou te sporten.

Om je op weg te helpen, zetten we de stappen voor je even op een rijtje:

 • Bepaal een doelstelling en stel een sportprogramma samen.

 • Je kunt nu alleen aan de slag, maar je kunt ook je vrienden uitnodigen.

 • In het buddy gedeelte kun je je vrienden uitnodigen en zie je wie je al kent.

 • Je kunt je vrienden toevoegen aan een sportprogramma als ze de uitnodiging geaccepteerd hebben. Je kan direct samen van start of je plant een sportdate in.

 • In de agenda maak je de sportdate, maar is deze ook te synchroniseren met je eigen agenda op je telefoon of computer, zodat je nooit je sportafspraak vergeet.

 • Het dashboard geeft je inzicht in je eigen prestaties van de workouts die je volgt.

 • Klik op het sportprogramma om van start te gaan en geniet van je Interactieve Workout met je vrienden.

Deel je trainingen

Ontmoet trainers

Word fitter

Dit zijn onze trainers

Danny
Danny
Gecertificeerd fitness instructrice CIOS, Fitness A + B en student ALO
Raymond
Raymond
Fitness Instructeur

Onisper

21 dagen gratis!
This website uses cookies and third party services. Settings Ok