fbpx

FAQ

FAQ2020-05-12T10:45:40+00:00

Onisper is een online platform waarop u kunt trainen met uw vrienden. Je kunt elkaar zien en horen tijdens het trainen onder begeleiding van een video-instructeur. Je kunt je vrienden uitnodigen om deel te nemen aan deze training. Het helpt je om gemotiveerd te blijven en plezier te hebben met elkaar, terwijl je een gezonde levensstijl opbouwt.

Onisper is de afkorting van Online Interactive Sports. Wanneer u ons platform gebruikt, wordt u een ONline Interactive SPortER.

We hebben gebruik gemaakt van de nieuwste technologie en kunnen daardoor werken op bijna alle nieuwe browsers. De oudere varianten kunnen minder goed ondersteund worden. We adviseren echter Chrome en Firefox als browser. Safari en Edge leveren af en toe nog wat problemen op.

Onisper is een beveiligd platform en heeft een SSL-verbinding, die regelmatig wordt vernieuwd. Je verbinding is veilig en persoonlijke gegevens zijn alleen zichtbaar voor jou. Vrienden kunnen geen persoonlijke informatie zien, behalve een korte bio. De videoverbinding is veilig en kan alleen worden bekeken door de mensen die deelnemen aan een bepaalde trainingssessie.

Ja, uiteindelijk moet je gaan betalen voor het gebruik van Onisper. Je krijgt een periode gratis van ons, zodat je het kunt gaan proberen. Indien je het leuk vindt, kun je heel gemakkelijk lid worden en toegang krijgen tot nog meer content.

Onisper is onderdeel van Dare Business Innovation, gevestigd in Nederland. Dare Business Innovation is een bedrijf dat andere bedrijven helpt met nieuwe strategieën en innovatie, maar ook nieuwe producten ontwikkelt onder eigen label. Een van de producten is Onisper. Onisper is een sporttechbedrijf dat in mei 2018 is gelanceerd.

Ja, je kunt je vrienden natuurlijk vertellen hoe geweldig je Onisper vindt en hen uitnodigen. Je kunt hen ook via social media en email uitnodigen. Hoe meer vrienden op het platform, hoe leuker het sporten wordt!

 

Je kunt met 4 vrienden (inclusief jezelf) tegelijkertijd sporten. Je kunt ook andere programma’s selecteren. In elk programma kun je andere vrienden toevoegen.

This website uses cookies and third party services. Settings Ok